Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast


Feb 22, 2022

Mijn pad is een pad van continue verandering. Van dagelijkse persoonlijke en spirituele ontwikkeling, naar het daardoor opdoen van nieuwe inzichten en theorieën. Ik ben er gek op. Ik sta nooit stil, ben ontzettend nieuwsgiering en ga niks uit de weg.

Hierdoor is er vaak veel verandering in mij. Ik ben totaal niet geschikt om continu hetzelfde te doen. Ik zou doodbloeden, of in ieder geval mijn creatie. Dus heb ik regelmatig periodes (in mijn geval ongeveer twee keer per jaar) dat ik het even niet meer zo goed weet. Dat ik niet meer zo goed weet wat ik nou precies wil.

Dan weet ik dat het tijd is om fine te tunen en dat er een nieuwe creatie proces wordt opgestart. Dat er een nieuw level van wijsheid en groei aankomt.

Jaren geleden was dit voor mij een punt van totale paniek en angst. Omdat ik bang was om te veranderen. Ik was daar bang voor omdat ik continu overal las en hoorde dat je steeds hetzelfde moest doen. Daarnaast vond ik mezelf wispelturig, niet betrouwbaar en stabiel omdat ik steeds wilde veranderen…

Nu weet ik dat het pad van bezielde, spirituele en creatieve ondernemers die werken op gevoel, afstemming en persoonlijke spirituele ontwikkeling een pad is van continue verandering. Het enige wat er constant aan is, is verandering. Als je dat weet hoef je je er niet meer tegen te verzetten.

Het is helemaal niet zo raar want wanneer je naar de natuur kijkt zie je continue verandering. Het is nooit een week hetzelfde er zit wel een duidelijke rode lijn in en seizoenen die elkaar opvolgen, maar toch is het nooit hetzelfde. Het wisselt het altijd weer.

Dat verlangen in mij naar vernieuwing, finetunen en mezelf verder ontwikkelen dat ben ik gaan eren. Hierdoor weet ik soms even niet wat ik wil en ik weet dat er heel veel ondernemers zijn die hetzelfde ervaren.

Om deze reden heb ik een podcast opgenomen waarin ik je uitleg wat je kan doen als je niet meer weet wat je wilt. Ik steek je in een hart onder de riem en ik geef je een aantal tips die je verder gaan helpen, maar weet dat dit normaal is. Geef jezelf de ruimte en laat die mooie nieuwe creaties maar je pad op komen.

Liefs Kelly

 

Deel of beoordeel deze podcast in de app daar maak je mij blij mee ;)

Volg me op instagram

Link naar website