Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

Feb 26, 2023

Het is voor zoveel mensen tijd om het spelletje op een andere manier en een ander level te gaan spelen. Maar vaak zitten we vast in een perceptie die niet kloppend is. We denken linear, geloven dat omzet alleen toeneemt door harder te werken. We denken ook dat we maar 1 ding kunnen kiezen. Of we vinden dat we ons in...


Feb 25, 2023

Deze podcast komt echt uit mijn hart. Hij is helemaal afgestemd op de tijd waar we in leven en waarom deze zich juist leent om minder te werken. 

Vergeet alles wat je hebt geleerd over hard werken, doorduwen, je best doen en jezelf uitputten. De universele wetten zeggen precies het tegenovergestelde..

We can have it...


Feb 24, 2023

Deze podcast is nogal onortodox... Het gaat over een groep mensen die ik de nieuwe rijke noem. Deze mensen adoreren geen jetset lifestyle en ze geven een andere betekenis aan rijkdom. Echte rijkdom is overvloed, liefde en vrijheid in alle elementen in je leven. 

Deze podcast is voor jou als je voelt dat ook jij een...


Feb 22, 2023

Na het beluisteren van de podcast is er een heel nieuw veld van mogelijkheden voor je geopend.

De afgelopen jaren heb ik met honderden ondernemers gesproken over hun omzet. In één op één sessies, groepsessies maar ook in salesgesprekken.

Wat altijd naar voren komt is dat ik veel meer kansen voor hun zie, dan dat ze...


Feb 20, 2023

In deze podcast zitten zoveel afgestemde boodschappen voor jou. Het is een portaal naar potentie geworden. Het is de eerste die ik deel vanuit een aantal gechannelde teksten. 

Deze gaat over Soevereiniteit en hoe dit de sleutel is naar je ware potentie. Als je je Soevereiniteit echt loslaat dan gaan er deuren voor je...