Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

Jul 27, 2021

Ik hoor mensen regelmatig zeggen ik ben het even kwijt. Daarop volgt vaak een emotie die niet fijn voelt. Want je voelt je niet jezelf. Soms hebben we het idee dat we onze passie kwijt zijn of onze power. 
 
Maar we zijn het niet kwijt, we ervaren het alleen niet. Het zit altijd in ons, ook al zou je het willen je zou...


Jul 20, 2021

Lezen en de zomer ze gaan voor mij hand in hand. Heerlijk wegdromen op het strand of in de tuin met een boek. Je inzichten opschrijven in het journaal naast je.... ik word al blij bij de gedachte. Ik heb mijn grootste schatten van boeken voor je gedeeld in deze podcast. Enjoy! Heb jij nog goede boekentips voor mij?...


Jul 13, 2021

Interview met de geniale Geert Kimpen over schrijven, creativiteit, ondernemen en spiritualiteit. Dit is een van de allermooiste gesprekken die ik ooit heb gevoerd. Wat een voorrecht was dit.

Geert Kimpen schreef onder andere de bestseller de Kabbalist, het meisje wat aan de oever verscheen, de geheime Newton...


Jul 6, 2021

Voelt de online coach bubbel nog goed voor jou?

Afgelopen maanden voelde ik de online coach bubbel niet meer. Het kostte mij energie en ik deed er geen inspiratie meer in op. Gelukkig want hierdoor kwam ik in een heel ander veld van inspiratie terecht.

Ik bij merkte bij mezelf dat ik geen zin meer had om op Instagram of...