Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

Jan 26, 2021

Hoe komt het dat je iedere keer net genoeg geld hebt om het einde van de maand te halen? Hoe komt het toch dat jij precies net genoeg geld hebt om één keer per jaar op vakantie te gaan? Of om één keer uit eten te gaan. Of misschien kun je dat zelfs wel helemaal niet. Hoe zit dit toch?

Ik gun jou zoveel meer! Daarom...


Jan 19, 2021

Voor een goede workshop, webinar of presentatie is een goede voorbereiding essentieel. Je maakt een prachtige gelikte powerpoint en je bedenkt uitgebreid wat je wil zeggen. Tenminste. Zo is het ons geleerd. Maar wat als dit helemaal niet bij jou past? Wat als jij méér wilt?

In deze podcast geef ik je een inkijkje in:


Jan 13, 2021

Schrijven zonder kaders en regels maar met volle magie in je teksten. Fatimah Ali verteld je er alles over in dit interview. 

Laat de regels los en maak magie voor je volgers en klanten. 

 

Klik hier voor de Facebook pagina van Fatimah
Klik hier voor de website van Fatimah

Instagram 

Soul Candy Membership

Project Power


Jan 6, 2021

Volledig de rol van creator pakken alleen maar creëren en de rest wordt geregeld. Ik denk dat het de meeste ondernemers als muziek in de oren klinkt. Ik wil dit al zo lang, alles uitbesteden en alleen maar creëren. Om eerlijk te zijn had ik dat een jaar geleden al kunnen doen. Alleen zag ik dat niet. Vorig jaar ben ik...