Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

Feb 22, 2022

Mijn pad is een pad van continue verandering. Van dagelijkse persoonlijke en spirituele ontwikkeling, naar het daardoor opdoen van nieuwe inzichten en theorieën. Ik ben er gek op. Ik sta nooit stil, ben ontzettend nieuwsgiering en ga niks uit de weg.

Hierdoor is er vaak veel verandering in mij. Ik ben totaal...


Feb 15, 2022

Dit jaar (2022) heb ik 1 grote vraag en dat is: wat gebeurd er als je volledig in overgave manifesteert zonder doelen? Deze vraag heb ik geformuleerd omdat ik diep van binnen helder weet dat manifesteren niet gebonden is aan doelen en dat de mogelijkheden oneindig zouden kunnen zijn wanneer ik zou gaan manifesteren...


Feb 14, 2022

Wanneer we vragen stellen ontvangen we antwoorden. Dan vallen we niet in oude patronen, met hun twijfels, kritische gedachten en angsten dat het niet lukt.

Door te vragen nodigen we universele wijsheid uit op ons pad. Die wijsheid loopt dan met ons mee om ons pad te verlichten. Stap voor stap, soms alleen uitkijkend op...


Feb 1, 2022

Afstemming op de maand Februari. Wat we collectief kunnen ervaren als mentor, leraar, healer coach etc. Wat het seizoen Imbolc in ons losmaakt en op welke manier we dit in kunnen zetten om te manifesteren.

Daarnaast deel ik 3 afgestemde boodschappen over geld & joy.

Ik vind het heel gaaf om deze afstemmingen te doen. Om...