Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

Feb 23, 2021

Wendy de Klerk en ik werken nu al ruim 4 maanden samen. En wat ben ik trots op haar! Wendy heeft zichzelf aangeleerd om veel meer te spelen en te vertrouwen op haar gevoel. Met als resultaat dat ze deze maand haar hoogste omzet ooit heeft gedraaid. 

In gesprek vraag ik aan haar hoe ze dit heeft bereikt en hebben we het...


Feb 16, 2021

Innerpower is dat on top of the world gevoel. Het idee dat je hart in de fik staat van passie. De herinnering dat alles mogelijk is. De activatie van het stromen van inspiratie, inzichten en precies weten wat te doen. Het gevoel van vertrouwen, flow en easy successen boeken. In deze podcast vertel ik je erover en geef...


Feb 9, 2021

Ik zie zoveel mensen die veel meer kunnen dan ze zelf denken. Die niet geloven dat er meer mogelijk is. Die niet weten hoe ze hun leven kunnen upgraden vanuit hun eigen hart. Die vast blijven zitten in hun eigen gevangenis van beperkende overtuigingen en conditioneringen. En dat doet me pijn.

Je hebt het mij al vaak...


Feb 2, 2021

In 2020 bereikte ik iets waarvan ik nooit zou hebben gedacht dat ik dat zou doen of bereiken. Ik had er geen doelen voor gemaakt en ik heb mezelf enorm verbaasd. Ik wist namelijk niet dat ik dit kon bereiken en ook niet dat ik dit wilde. Het was een enorme wake-up call voor mij.

Nee, dit is geen podcast over hoe je met...