Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast

May 17, 2022

We denken vaak dat succes een wondermiddel is. Dat het in 1 klap onze overtuigingen weg werkt. Dat we wanneer we daar staan wel rust hebben. 

DIt is een illusie want succes werkt anders. Wat ik dacht dat succes was, was iets heel anders. 

Succes is een optelsom van allerlei keuzes. Alles waarvan je denkt dat het weg is...


May 17, 2022

Mijn allergrootste ondernemers les van de afgelopen 5 jaar is dat ik veel meer kan dan dat ik nu zelf weet, voel of ervaar. Wat betekent dat ik veel sneller voor grote stappen kan kiezen dan dat het soms lijkt. Daar moet ik mezelf regelmatig aan reminden en ik heb deze lessen dan ook op meerdere niveaus mogen leren...


May 10, 2022

Iedereen wil uniek en onderscheidend zijn. Iedere ondernemer weet dat dit een gouden sleutel is maar als ik op social media kijk zie ik toch heel veel van hetzelfde.

Dat is eigenlijk niet zo vreemd want er is ons geleerd om te volgen. Niemand heeft je op de basisschool uitgelegd hoe je een inspiratie kan zijn van...


Apr 26, 2022

Afgelopen week maakte ik een Masterclass 33 vernieuwende ideeën voor extra omzet. Dat is de inspiratie geweest voor deze podcast.

Je mind is voor een heel groot gedeelte verantwoordelijk voor je omzet. Shift je je gedachtes hierover dan shift je je omzet.

Dan heb ik het over gedachtes als;
Als ik X ga vragen blijven...


Apr 20, 2022

Voor deze podcast heb ik een van mijn meest bijzondere visualisaties met je gedeeld. Een reis waarin je diep contact maakt met verschillende aspecten van je bedrijf en je zielsmissie. Geniet ervan!

***

Deel of beoordeel deze podcast in de app daar maak je mij blij mee ;)

Volg me op instagram

Link naar website