Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast


May 17, 2022

Mijn allergrootste ondernemers les van de afgelopen 5 jaar is dat ik veel meer kan dan dat ik nu zelf weet, voel of ervaar. Wat betekent dat ik veel sneller voor grote stappen kan kiezen dan dat het soms lijkt. Daar moet ik mezelf regelmatig aan reminden en ik heb deze lessen dan ook op meerdere niveaus mogen leren voordat ik hem echt door had.

Deze podcast gaat over potentie. Over mijn potentie en over die van jou. De wet van potentie zegt dat we allemaal de potentie in ons hebben om te bereiken wat we willen bereiken. Maar hoe pas je dat toe? Hoe zorg je ervoor dat je echt je potentie leeft?

In deze podcast neem ik je hierin mee en vertel ik open over de keer dat ik het niet meer zag zitten en mijn event wilde afblazen om vervolgens erna weer wel in mijn potentie te stappen. Dat leverde mij ongelooflijk veel bedrijfsgroei op, 1 simpele keuze. Die keuze kan jij ook maken, hoe? Dat leg ik je uit in deze Podcast.

---

Gratis webinar waarin uitleg hoe ik de afgelopen 5 jaar mijn bedrijf heb gebouwd en wat mijn meest waardevolste lessen, fouten en inzichten waren.

Ben je al bekend met Project Power? Het meest complete business programma van NL. Voor vrouwelijke ondernemers die willen ondernemen op hun voorwaarden en voor vrijheid, impact en joy kiezen. Hier vind je alle info.

---

Deel of beoordeel deze podcast in de app daar maak je mij blij mee ;)

Volg me op instagram

Link naar website