Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast


Feb 14, 2022

Wanneer we vragen stellen ontvangen we antwoorden. Dan vallen we niet in oude patronen, met hun twijfels, kritische gedachten en angsten dat het niet lukt.

Door te vragen nodigen we universele wijsheid uit op ons pad. Die wijsheid loopt dan met ons mee om ons pad te verlichten. Stap voor stap, soms alleen uitkijkend op de volgende stap.

Wijsheid ontvangen we op zoveel verschillende manieren. In een plotselinge ingeving tijdens een wandeling. In een hoofdstuk van een boek dat we in een week drie keer voorbij zien komen. In de verhalen van een ander waarin we al vaak nieuwe wijsheden over onszelf ontdekken.

Wijsheid is het cadeau van het stellen van een goede vraag en voor iedere vraag is een antwoord mits je je daarvoor openstelt.

Gun jezelf het cadeau van wijsheid en stel elke dag vragen. In je journal, gedachtes, meditaties, afstemming of aan anderen. We leven in een universum van informatie. Alle informatie over wat is, was of zal zijn is er al.

In mijn nieuwste podcast neem ik je mee in het proces van vragen stellen en het ontvangen van wijsheid en leer ik je hoe je dat nog meer toe kunt passen in je werk en leven. Enjoy!

---

Deel of beoordeel deze podcast in de app daar maak je mij blij mee ;)

Volg me op instagram

Link naar website