Preview Mode Links will not work in preview mode

De Kelly Smit Podcast


Jan 26, 2022

In deze video en podcast spreek ik met Stefan Trip Heks en priester van Avalon over hekserij en spiritualiteit. Stefan kwam 6 jaar geleden op mijn pad en door zijn hulp ben ik mijn eigen spiritualiteit gaan ontdekken en praktiseren. Hij heeft mij opgeleid tot heks en is nog steeds mijn leermeester wanneer ik specifieke vraagstukken heb.

 

De eerste reis naar Glastonbury was ook met Steef en we zijn dan ook goede vrienden geworden. Deze wijze man kan ons ongelooflijk veel vertellen over magie, hekserij, spiritualiteit en godinnen. En dat heeft hij dan ook gedaan in dit mooie gesprek waar we ongelooflijk veel mooie reacties op hebben ontvangen. Samen spreken we over hekserij, spiritualiteit, groeien als mens, overgave en nog zoveel meer. Ik kon je de video/podcast niet onthouden.

 

Meer weten over Stefan? Hieronder link naar zijn gloednieuwe facebookpagina. Mocht je interesse hebben in de cursus hekserij in Hellevoetsluis dan kun je hem via zijn pagina een berichtje sturen. https://www.facebook.com/depriesterendeheks

 

---

 

Deel of beoordeel deze podcast in de app daar maak je mij blij mee ;)

Volg me op instagram

Info over membership 

Link naar website